IPhone laten repareren in Alkmaar

JorPhone

Gister ben ik met een vriendin een dagje naar Alkmaar geweest. Wij hebben zomervakantie en vonden het leuk om een dagje weg te gaan. Zelf was ik daar nog nooit geweest. Eenmaal in de trein gingen we een beetje overleggen wat we zouden gaan doen als we daar waren. Toevallig waren we ook samen muziek aan het luisteren met een paar oortjes. Er kwam een liedje van boef op en gelijk keken we elkaar aan. Met het plan om langs het huis van boef te gaan gingen we op pad. Eenmaal daar aangekomen belde we aan. Boef deed open en ik was aan het filmen met mijn telefoon. Van de schrik liet ik zo mijn telefoon uit mijn handen glijden. Het hele scherm was kapot en ik baalde enorm. Boef vertelde mij dat ik lang iPhone reparatie Alkmaar moest gaan.

iPhone laten repareren in Alkmaar

Goede en snelle service

Na deze tip zijn we daar gelijk heen gegaan. Natuurlijk omdat wij zelf niet uit Alkmaar kwamen hadden we niet heel veel tijd. De medewerker vertelde mij dat hij een half uurtje van mijn tijd nodig had. Wij gingen nog even de stad in en een half uur later kwamen we terug. Mijn iPhone zag er weer als nieuw uit. IPhone reparatie Alkmaar was een goeie tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *