Hosting vergelijken, ben je hiernaar op zoek?

hosting vergelijken

Hosting vergelijken, ben je hiernaar op zoek? Heb je een eigen website en zou je deze graag willen laten hosten op een server door een hosting bedrijf? Of wil je misschien wat meer informatie krijgen op het gebied van Hosting? Door te kijken naar wat voor hostingbedrijven je kan gebruiken voor het opslaan van verschillende informatie over jouw website bijvoorbeeld kan je komen op veel verschillende alternatieven. Een hostingbedrijf is een bedrijf dat verschillende informatie voor andere bedrijven opslaat. Ook kunnen zij servers aanbieden voor bedrijven waarop bedrijven dan websites kunnen zetten. Er zijn verschillende soorten manieren waarop gehost kan worden.

hosting vergelijken

Hosting vergelijken, verschillende soorten hosting

Er zijn verschillende manieren waarop gehost kan worden. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • Free Hosting: Dit is hosting met meestal wat beperkte mogelijkheden, dit komt ook doordat het gratis is. Ook zijn de capaciteiten op deze servers vaak beperkt tenzij je er capaciteit bij koopt.
  • Hidden Hosting: Dit is hosting door middel van het darkweb met een Tor-netwerk. Het dark web is het web waar je niet kan komen met de normale zoekmachines. Tor-Netwerk is een speciaal netwerk waar je anoniem gebruik kan maken van een netwerk. 
  • Shared hosting: Dit is hosting gedeeld met andere mensen. Hier heb je dan niet een eigen server, maar moet je je servers delen met andere mensen die hier ook gebruik van maken. Nadelen kunnen zijn dat websites hierdoor langzamer laden of misschien zelfs crashen omdat er zoveel mensen op een server zitten.